0242 311 3424

(Pzt-Cmt 9.00-17.00)

%100 Doğal Keçiboynuzu, Andız, Dut Pekmezi

ve Keçiboynuzu Unu

%100 Doğal Keçiboynuzu, Andız, Dut Pekmezi

ve Keçiboynuzu Unu

Hakkımızda

1954 yılından beri gıda üretmekteyiz. 1986 yılında ilk "keçiboynuzu pekmezi" üretimini gerçekleştirdik. Zamanla "andız pekmezi" ve dut pekmezi" ile de raflarda yer almış olan TAÇ markasıyla, şimdi ise "keçiboynuzu unu" da üretmekteyiz.

 

Üretim tesisimiz Antalya'nın Aksu ilçesinde 12 dönümlük arazimiz üzerinde, 4500m2'lik kapalı bir alanda bulunmaktadır.

 

Aylık pekmez üretim kapasitemiz 50-60 ton arasındadır.

Keçiboynuzu unu yeni ürünümüz olup, bu üründe aylık üretim kapasitemiz 30-40 ton arasındadır.

 

Ürünlerimizde hiçbir ilave şeker ya da koruyucu katkı maddesi bulunmamaktadır.

 

Tesisimizde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ilgili mevzuatı çerçevesinde denetimlere tabi üretim yapılmaktadır.

Sertifika:

Üç Kuşak Gıda Üretiyor

Üretim serüvenimiz; ilk konserve fabrikasını kurmasıyla Antalya'nın kentsel mirasına dahil kabul edilen "Konserveciler" olarak bilinen bir aileye dayanmaktadır.